De Streekvers winkel

Boordevol vers, gezond én lekker fruit! Maak uw keuze..

 • Appelsap puur

   2,90

  Product informatie

  Liter fles puur appelsap. Heerlijke appelsap zonder enige toevoegingen. Deze appelsap is met verse, smakelijke en zongerijpte appels met zorg geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels (Elstar, Wellant, Golden, Jonagold) zeer goed van smaak. Ook in voordeelpakken te verkrijgen van 3 liter en 5 liter.

  Bereidingswijze

  Gekoeld is deze sap het allerlekkerste.

  Bewaaradvies

  Na opening koel bewaren en binnen enkele dagen consumeren.

  Ingrediënten

  Liter fles puur appelsap. Heerlijke appelsap zonder enige toevoegingen gemaakt en gepasteuriseerd. https://gezonderleven.com/8-voordelen-van-het-drinken-van-appelsap/      
 • Productinformatie Hollandse aardbeien seizoen 2022

  Heerlijke aarbeien uit Nederland, ze zijn er weer!! Het aardbeien seizoen  is gestart in 2022. Hollandse aardbeien hebben een zoete volle smaak. Vers van het land en direct verpakt om de versheid te kunnen garanderen. Aardbeien staan op de vijfde plek van meest gegeten fruitsoorten in Nederland. Geef aardbeien cadeau, lekker in de yogurth of zo te eten !

  Lekkere Hollandse aardbeien seizoen 2022

  Bereidingswijze

  Spoel de aardbeien af met water en verwijder de kroon.

  Bewaar advies

  De aardbeien altijd in de koelkast bewaren met 4-7 graden. Binnen enkele dagen consumeren.

   
 • Friese woudboontjes

   3,82 7,09

  Friese Woudboontjes uit Nederland

  Friese woudboontjes vormen de juiste basis voor een gezonde soep of heerlijke maaltijd.  De Friese woudboontjes worden direct van het land gehaald en dan gedroogd. Zo blijven de bonen het gehele jaar goed van smaak en kwaliteit. De inhoud van de verpakking is 500 gram of 1000 gram, voor grootverbruik kunt u een vrijblijvend voorstel krjigen van ons.Herkomst Nederland.

  Bereidingswijze

  Koken voor gebruik, er zijn verschillende soorten recepten waaruit gekozen kan worden.

  Bewaar advies

  Droog en donker bewaren. Circa 3 maanden na aankoop houdbaar.

   
 • Gemende notenmix met vers gebrande noten.
 • Bananen Fairtrade

   0,50 2,30

  Productinformatie Fairtrade bananen

  Mooie gele bananen lekker zoet van smaak. De bananen soorten van Streekvers zijn van zeer hoge kwaliteit. De bananen hebben hebben bovendien Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan, iets wat wij bij Streekvers erg belangrijk vinden.

  Bereidingswijze

  Wanneer de banaan helder geel is dan is deze het aller-lekkerste. Verwijder de schil en de banaan is klaar om te nuttigen.

  Bewaaradvies

  Na aanschaf bewaren op circa 10-15 graden en binnen enkele dagen consumeren. (bananen mogen niet te koud worden bewaard)  
 • Proefbox fruit op het werk - Streekvers

  Streekvers bezorgd fruit op het werk. De fruitboxen worden bezorgd met heerlijk vers topfruit rechtstreeks van de telers, dus echt vers uit uw Streek.

  De GRATIS fruitbox kunt u aanvragen om kennis te maken met fruit op het werk, schoolfruit of wellicht een andere initiatief. De fruitbox heeft een gevarieerde inhoud met fruit, dit zijn ondermeer appels, druiven, mandarijnen, peren, kiwi's, seizoensfruit, bananen en meer. Minimaal 9 soorten fruit en of groente. Gezond en lokaal bestellen! De fruitbox kunt u direct bestellen en laten bezorgen bij uw firma, instelling of school. Fruitbox zijn gevarieerd en kunnen als maatwerk worden aangepast.  

   
 • Blauwe bessen – seizoen 2023

   3,00 7,00

  Productinformatie Blauwe bessen

  Blauwe besssen hebben een fris zoete smaak. De blauwe bessen kunnen los uit de hand gegeten worden, maar ze zijn ook heerlijk voorin het ontbijt of in een smoothie.

  Bereidingswijze

  Spoel de blauwe bessen af met water en ze zijn klaar om gegeten te worden.

  Bewaar advies

  De blauwe bessen altijd in de koelkast bewaren met 4-7 graden. Binnen enkele dagen consumeren.

 • Wellant appel uit Nederland

  De Wellant is een heerlijke en zoet en licht zure appel. Het heeft een fijne smaak en is lekker sappig. De Wellant is een kruising van een Nederlandse appel met een Elise. Het is een appel met een rode kleur en een kleine beetje matte schil. De Wellant wordt ook wel de anti-allergie appel genoemt. Deze appel kunt u proberen te eten met een appelallergie. De Wellant wordt zongerijpt geplukt en is verkrijgbaar vanaf medio september in het jaar. Heerlijk weer uit eigen boomgaard geplukt met de juiste zorg. 

  Bereidingswijze Wellant

  Gekoeld is deze Wellant appel het aller-lekkerste. De appel kan uit de hand worden gegeten of in partjes gesneden worden. De appel mag voor gebruik gespoelt worden maar is niet noodzakelijk.

  Bewaaradvies Wellant

  Na aanschaf koel bewaren in de koelkast en binnen enkele dagen consumeren.  
 • Appelsap ambachtelijk

   7,00 20,00

  Product informatie puur Appelsap

  Pak puur appelsap, de appelsap-tab. Heerlijke appelsap zonder enige toevoegingen. Deze appelsap is met verse, smakelijke en zongerijpte appels met zorg geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels (Elstar, Wellant, Golden, Jonagold) zeer goed van smaak. In voordeelpakken te verkrijgen van 3 liter, 5 liter en liter fles.

  Bereidingswijze

  Gekoeld is deze sap het allerlekkerste.

  Bewaar advies

  Na opening koel bewaren en binnen enkele dagen consumeren

  Ingrediënten

  Pak puur appelsap ambachtelijk gemaakt. Heerlijke appelsap zonder enige toevoegingen gemaakt en gepasteuriseerd.
 • Kiwi geel ZESPRI

   0,87 4,09

  Productinformatie kiwi geel

  De gele kiwi's zitten boordevol vitamines, antioxidanten, mineralen en andere essentiële elementen die je ondersteunen het lichaam gezond en vitaal te houden. De gele kiwi is zoetzuur en fris van smaak en is zoeter dan een groene kiwi.

  Bereidingswijze

  Wanneer de kiwi geel zacht aanvoelt dan is deze het aller-lekkerste.

  Bewaaradvies

  Na aanschaf bewaren op circa 4-7 graden en binnen enkele dagen consumeren.    
 • Product informatie Puur kersensap

  Fles puur kersensap. Heerlijke kersensap zonder enige toevoegingen. Deze sap is met zongerijpte kersen gemaakt. Deze zijn met zorg geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen  kersen zoals Kordia, Regina etc. is de sap zeer goed van smaak.

  Bereidingswijze

  Gekoeld is deze sap het allerlekkerste.

  Bewaaradvies

  Na opening koel bewaren en binnen enkele dagen consumeren.

  Ingrediënten

  0.75 liter fles puur kers-appelsap. Heerlijke kers-appelsap zonder enige toevoegingen gemaakt en gepasteuriseerd.  
 • Fles puur kersen-, en appelsap. Heerlijke kers-appelsap zonder enige toevoegingen. Deze kers-appelsap is met verse, smakelijke en zongerijpte kersen en appels gemaakt. Deze zijn met zorg geperst. Door de juiste combinatie van verschillende rassen appels en kersen zoals Elstar, Wellant, Kordia, Regina etc. is de sap zeer goed van smaak.

Titel

Ga naar de bovenkant