VERS FRUIT

UIT DE REGIO!

Kom langs bij ons fruitbedrijf in Flevoland.

Géén abonnement

Vers garantie

Levering tot de kantine

Een eerlijke prijs

Over Streekvers

Over Streekvers

Streekvers is het fruitbedrijf voor lekker fruit op het werk of thuis. Wekelijks bezorgt Streekvers, bedrijven, scholen en overheden lekker streekfruit op het werk, op kantoor of in de kantine. Zelf telen wij fruit op ons fruitbedrijf in Flevoland, samen met lokale telers en partners zorgen wij voor dagelijks verse producten door heel Nederland.

Tevens zijn wij meer dan CO2 neutraal door duizenden bomen, elektrische voertuigen en zonnepanelen op de daken te hebben. Samen met onze vaste lokale fruitbedrijven (Partner worden?) leveren wij fruit op het werk door heel Nederland. Hierdoor staat de kwaliteit, smaak en klant ontzorgen voorop.

Waarom de Streekvers producten van top kwaliteit zijn

Om de kwaliteit van ons topfruit te waarborgen halen wij het fruit rechtstreeks uit eigen boomgaard van de akker of direct van de teler. Dit doen we dagelijks, waardoor we dagelijks vers fruit kunnen leveren aan bedrijven, particulieren, scholen en overheden. Het fruit dat wij bezorgen is rechtstreeks afkomstig van gecertificeerde en duurzame producenten uit de regio. Streekvers heeft een uitgebreid aanbod van fruit, sappen en versproducten. Zo bieden we naast topfruit uit de streek ook seizoensfruit aan, bijvoorbeeld kersen (in het seizoen), aardbeien, nectarines, wilde perzik etc.

VERS FRUIT OP HET WERK

Fruit op het werk

Fruit op het werk heeft vele voordelen, het is namelijk niet alleen gezond en lekker, maar het is ook de ideale snack voor op het werk. In het algemeen is het zo dat gezonde en vitale werknemers, scholieren en/of leerlingen een stuk beter presteren op het werk en school, door middel van onze fruitboxen kunt u daar aan bijdragen. Wacht dus niet langer en bestel ook een fruitbox voor op het werk of school!

Géén abonnement, gewoon eerlijk en transparant.

Een groot voordeel van onze service is dat er géén abonnement aan vast zit. Wilt u dus een week geen fruit? Dan is dat geen enkel probleem, het gaat zelfs zover dat u per dag kunt kijken of u de volgende dag weer vers fruit wilt. Wel moet u dan rekening houden dat u wel voor 15.00 uur moet bestellen als u de volgende dag wilt genieten van fruit op uw werk of thuis. Voor bedrijven die in de buurt van onze vestigingen zitten wordt het fruit bezorgd met onze vers fruit bussen. Buiten deze straal leveren onze vaste collega’s uw verse fruit, sappen of meer. Verder bieden wij de service dat het mogelijk is om achteraf te betalen door middel van maandelijkse facturatie.

Wilt u ook graag iedere dag vers fruit aanbieden aan uw werknemers of kinderen op school? Dan is het zeker aan te raden om eens contact met ons op te nemen en een fruitmand te bestellen.

Waar staat Streekvers voor?

Waarom fruit van Streekvers?

  • Géén abonnement;

  • Volledig ontzorgen Servicegericht;
  • Juiste prijs-kwaliteitverhouding;

  • Een ruim gevarieerd aanbod;

  • Direct leveren vanuit uw regio, landelijke dekking;
  • Vers-garantie;

  • Achteraf betalen D.M.V. maandelijkse facturatie;

  • Wij leveren al onze producten rechtstreeks van duurzame producenten uit uw regio;
  • Hoge servicegraad en webwinkelkeur;

  • Wij werken volgens het kwaliteitssyteem GLOBAL-CAP. Zo weet U zeker dat het Kwatliteitsproducten zijn.
Johan Streekvers
Johan Streekvers

Wat zeggen anderen over Streekvers?

Wat zeggen anderen over Streekvers?

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Kennis maken met onze online groente & fruit winkel? Maak dan eens gebruik van de Proefbox!